top of page
janjamesMIBluesFest.png

Swinging in the Sweet Sunshine

The new single from Time Bomb

Swingin In the Sweet Sunshine copy

Media Review Links Time Bomb

Jan James was live on "Get Ready to Rock" with Pete Feenstra in the U.K.

Jan James NL/B media quotes 2023

 

“Het album geeft precies wat fans zoeken bij deze fijne vocaliste.” (Heaven, sept/okt 2023)

 

“’Time Bomb’ is ongetwijfeld een van de meest gevarieerde platen uit James’ oeuvre.” (Jazzism, 2023-03)

 

“De nodige ervaring is goed terug te horen op de plaat……..een ‘gewoon’ goed album.” (Rockzine, aug 2023)

 

“’Time Bomb’ is een prachtig en gevarieerd bluesrock album geworden met uitstekende songs, gezongen door een geweldige zangeres.” Bluestown Music, juli 2023) 

 

“Een perfect, uitgebalanceerde en prettig beluisterbare plaat van iemand die muzikaal meer dan kwart eeuw actief is.” (Altcountry Forum, juli 2023)

 

“'Time Bomb', het twaalfde album van Jan James, is weer een uitstekend album geworden. Dat Jan een erg goede zangeres is wisten we al langer. Samen met haar partner Graig Calvert vormt ze ook een erg sterk songwriters duo.” (Concertmonkey, juli 2023)

 

“Van nummers met politieke inhoud tot songs over liefde en geluk is “Time Bomb” en prachtig en eerlijk album. Een meer dan uitstekende release en wat mij betreft een absolute aanrader.” (Barnowl Blues, juli 2023)

 

“Jan James is een fantastische zangeres, ……….soulliefhebbers zullen er geen buil aan vallen.” (Real Roots Cafe, juli 2023)

 

“James en Calvert vormen nog een ongemeen sterk team getuige de dertien tracks op Time Bomb.” (Written In Music, juni 2023)

 

“Een album waarbij je vanaf opener ‘Swinging in The Sweet Sunshine’ gekluisterd blijft aan je speakers.” (Rootsville, juni 2023)

 

“Een plaat die al die geschiedenis (van het spelen met bekende artiesten – red.) omvat, weerspiegelt en overtreft. In deze 13 nummers vermengen Jan en Craig universele thema’s met iets meer direct en persoonlijks, waardoor ‘Time Bomb’ een spiegel van het nu wordt.” (Keys & Chords, juni 2023)

 

“Time Bomb is een staalkaart waarop de luisteraar getrakteerd wordt op een heerlijke mix van soul, rock ‘n’ roll en blues.” (Music That Needs Attention, juni 2023)

     

“Een vastberaden zangeres die haar blues sound optimaal kent.” (De Muziekplank, juni 2023)

 

“’Time Bomb’ van Jan James is een verzameling blues songs die aanspreken en nog even blijven hangen. Jan James brengt haar verhalen op een heel emotionele manier en laat je met haar stem voelen wat haar blues betekenen.” (Rootstime, juni 2023)

 

“De muziek naar hoop en genezing. Er zit veel ziel in de uitdrukking geluk van Jan en Craig. Sterk beïnvloed door Motown-geluiden, “laten ze het allemaal leven op dit album”. “Always the Blues” is een perfecte kapstok om het album mee af te sluiten. Het maakte me aan het huilen.” (Jan van Eck, Radio Duivenstraat)

Media Review Links Justify

bottom of page